Ecodon. (Energie Coöperatie Dongeradeel)

Beste dorpsbewoners.

Zoals u weet is energie en energie besparing tegenwoordig een hot item. Vele maatregelen kunnen door u getroffen worden om energie te besparen door bijvoorbeeld uw huis te isoleren, zonnepanelen op het dak te leggen, zonneboiler aan te schaffen, etc.

Maar u kunt ook iets voor uw dorp (sgemeenschap) betekenen door over te stappen naar een andere energie leverancier. Wanneer u overstapt naar ECODON als uw energie leverancier dan krijgt het dorp Metslawier daar per jaar € 75,00 per aansluiting voor. De energie prijzen bij Ecodon zijn markt conform en kunnen goed concurreren met de grote jongens zoals bijvoorbeeld Nuon en Eneco.

Dorpsbelang wil na de vakantie alle bewoners persoonlijk gaan benaderen en hun vragen om over te stappen naar Ecodon. Zij vullen met u de benodigde formulieren in. U hoeft hier zelf verder niets meer aan te doen. Wel zou u alvast kunnen opzoeken hoelang uw huidige contract nog loopt.

Loopt dit zeer binnenkort af neem dan contact op met leden van dorpsbelang. Tel. 0519-297972 of 0519-294161