Energiezuinig wonen

Beste dorpsgenoten,
In Metslawier is het goed wonen. Maar er liggen nog volop kansen in ons dorp om bij te dragen aan een beter milieu door energie te besparen en schone energie op te wekken. Wij willen aan onze kinderen een mooie wereld nalaten, toch? Als we samen de schouders eronder zetten, dan lukt het. Bovendien levert samen inkopen inkoopvoordeel op. Doet u met ons mee?

Energiezuinig wonen
We leven in een bijzondere tijd. Een tijd van transitie, van grote veranderingen. In Nederland is het bij wet zo geregeld dat we over 30 jaar vrijwel geen fossiele brandstof meer gebruiken. Ook wij zullen stappen moeten zetten om deze doelstelling te halen. Daarom willen we samen in actie komen. We doen het niet alleen. Buurkracht helpt ons met raad en daad.
Kom op 10 november van 10.00 tot 13.00 uur naar de duurzame open huizen route
Inspiratie opdoen? Kom dan een kijkje nemen bij één van uw dorpsgenoten en ontdek wat er mogelijk is op het gebied van energiezuinig wonen. U bent van harte welkom bij:
J. Kuik Keechsdyk 16 Zonnepanelen, infrarood verwarming
H. Veldkamp Reidswâl 6 Zonnepanelen, spouwmuur- en vloerisolatie
F. Sikkema Roptawei 12 Zonnepanelen, warmtebeeldcamera
F. Meinema De Snikke 20 Zonnepanelen, pelletkachel
C. Dijkstra Roptawei 50 Spouwmuur- en vloerisolatie
C. Knippenberg Roptawei 27A Spouwmuur-, vloer- en dakisolatie, warmtepomp, zonnepanelen

Kijk meer informatie en de volledige lijst met deelnemers in de Buurkracht app. Deze is gratis te downloaden in de App (IOS) of Play (Android) store. U blijft dan gelijk van alles op de hoogte!

Wij organiseren op 20 november 2018 om 19.30 in Café Veldzicht een buurtbijeenkomst met informatie en een interessant aanbod. Vul de vragenlijst in!
Graag horen wij van u waar uw interesse ligt. Vul daarom onderstaand strookje in en lever deze in bij: Statjonswei 9 of mailen naar webmaster@mitselwier